ON-TRACK TIMETABLE

BRANDS HATCH

SATURDAY II JUNE

GATES OPEN 08:00

09:00 - 09:10	NASCAR Whelen Euro Series - PRO Group 1	Qualifying	10 mins
09:15 - 09:25	NASCAR Whelen Euro Series - PRO Group 1	Qualifying	10 mins
09:30 - 09:35	NASCAR Whelen Euro Series - PRO - Top 10 Superpole	Qualifying	10 mins
09:45 - 09:55	NASCAR Whelen Euro Series - 2 Group 1	Qualifying	10 mins
10:00 - 10:10	NASCAR Whelen Euro Series - 2 Group 2	Qualifying	10 mins
10:20 - 10:30	Legends Cars Championship	Qualifying	10 mins
10:40 - 11:00	Bernie's V8s and Historic Outlaws	Quailfying	20 mins
11:10 - 11:25	SpeedFest Silhouettes	Qualifying	15 mins
11:30 - 11:50	Demonstration: Iconic USA NASCARs	Demo 1	20 mins
12:00 -12:15	Legends Cars Championship	Race 1	15 mins (10 laps)
12:00 - 12:15 12:15 - 13:15	Legends Cars Championship Lunchbreak and Grid Walk (open to ALL spectators)	Race 1	15 mins (10 laps) 60 mins
		Race 1	
12:15 - 13:15	Lunchbreak and Grid Walk (open to ALL spectators)		60 mins
12:15 - 13:15 13:25 - 14:05	Lunchbreak and Grid Walk (open to ALL spectators) NASCAR Whelen Euro Series - PRO	Race 2	60 mins 40 mins (38 laps)
12:15 - 13:15 13:25 - 14:05 14:20 - 14:40	Lunchbreak and Grid Walk (open to ALL spectators) NASCAR Whelen Euro Series - PRO Bernie's V8s and Historic Outlaws	Race 2 Race 3	60 mins 40 mins (38 laps) 20 mins
12:15 - 13:15 13:25 - 14:05 14:20 - 14:40 14:55 - 15:10	Lunchbreak and Grid Walk (open to ALL spectators) NASCAR Whelen Euro Series - PRO Bernie's V8s and Historic Outlaws Legends Cars Championship	Race 2 Race 3 Race 4	60 mins 40 mins (38 laps) 20 mins 15 mins (10 laps)
12:15 - 13:15 13:25 - 14:05 14:20 - 14:40 14:55 - 15:10 15:25 - 15:40	Lunchbreak and Grid Walk (open to ALL spectators) NASCAR Whelen Euro Series - PRO Bernie's V8s and Historic Outlaws Legends Cars Championship SpeedFest Silhouettes	Race 2 Race 3 Race 4 Race 5	60 mins 40 mins (38 laps) 20 mins 15 mins (10 laps) 15 mins

SUNDAY I2 JUNE

GATES OPEN 09:00

09:20 - 09:50	Pit Walk (open to ALL spectators)		30 mins
10:00 - 10:10	Legends Cars Championship	Qualifying	10 mins
10:20 - 10:30	NASCAR Whelen Euro Series	Warm up	10 mins
10:40 - 11:00	Pickup Truck Championship	Race 8	20 mins
11:15 - 11:35	Bernie's V8s and Historic Outlaws	Race 9	20 mins
11:50 - 12:05	SpeedFest Silhouettes	Race 10	15 mins
12:20 - 12:35	Legends Cars Championship	Race 11	15 mins (10 laps)
12:35 - 13:50	Opening Ceremony & Grid Walk (Relevant pass holders Ol	NLY)	75 mins
13:50 - 14:30	NASCAR Whelen Euro Series - PRO	Race 12	40 mins (38 laps)
14:40 - 15:00	Demonstration: Iconic USA NASCARs	Demo 2	20 mins
15:10 - 15:25	Legends Cars Championship	Race 12	15 mins (10 laps)
15:10 - 15:25 15:45 - 16:05	Legends Cars Championship Pickup Truck Championship	Race 12 Race 13	15 mins (10 laps) 20 mins
			•
15:45 - 16:05	Pickup Truck Championship	Race 13	20 mins
15:45 - 16:05 16:20 - 16:55	Pickup Truck Championship NASCAR Whelen Euro Series - 2	Race 13 Race 14	20 mins 35 mins (31 laps)
15:45 - 16:05 16:20 - 16:55 17:10 - 17:30	Pickup Truck Championship NASCAR Whelen Euro Series - 2 Bernie's V8s and Historic Outlaws	Race 13 Race 14 Race 15	20 mins 35 mins (31 laps) 20 mins

All times are provisional and subject to change