

SATURDAY 30 APRIL

(GATES OPEN 07.30)

09.05 - 09.35	Jaguar Classic Challenge for pre-66 Jaguar cars	Qualifying	30 mins
09.45 – 10.15	Sixties Touring Car Challenge with U2TC for under two-litre Touring Cars	Qualifying	30 mins
10.25 – 10.55	C1 by Duncan Hamilton ROFGO for original factory Group C1 cars	Qualifying	30 mins
11.05 – 11.35	RAC Woodcote Trophy & Stirling Moss Trophy for pre-'56 and pre'61 sportscars	Qualifying	30 mins
11.45 – 12.25	Amon Cup for GT40s	Qualifying	40 mins
12.40 – 13.40	Jaguar Classic Challenge for pre-66 Jaguar cars	Race 1	60 mins
13.40 – 14.25	Lunch Break — Pitwalk / Parades		50 mins
14.25 – 15.25	Sixties Touring Car Challenge with U2TC for under two-litre Touring Cars	Race 2	60 mins
15.40 – 16.20	C1 by Duncan Hamilton ROFGO for original factory Group C1 cars (Race 1)	Race 3	40 mins
16.35 – 17.35	RAC Woodcote Trophy & Stirling Moss Trophy for pre-'56 and pre'61 sportscars	Race 4	60 mins
17.50 – 19.10	Amon Cup for GT40s	Race 5	80 mins

SUNDAY 1 MAY

(GATES OPEN 07.30)

09.10 - 09.35	The 'Mad Jack' for Pre-War Sports Cars	Qualifying	25 mins
09.45 – 10.15	Historic Touring Car Challenge and Tony Dron Trophy for '70s and '80s Touring Cars	Qualifying	30 mins
10.25 – 11.15	The Royal Automobile Club Pall Mall Cup for pre-'66 GT and Touring Cars, pre-'63 GTs and pre-'60 Sports Cars	Qualifying	50 mins
11.30 – 12.15	The 'Mad Jack' for Pre-War Sports Cars	Race 6	45 mins
12.15 – 13.05	Lunch Break — Pitwalk / Parades		50 mins
13.05 – 14.05	Historic Touring Car Challenge and Tony Dron Trophy for '70s and '80s Touring Cars	Race 7	60 mins
14.20 – 15.00	C1 by Duncan Hamilton ROFGO for original factory Group C1 cars (Race 2)	Race 8	40 mins
15.15 – 18.15	The Royal Automobile Club Pall Mall Cup for pre-'66 GT and Touring Cars, pre-'63 GTs and pre-'60 Sports Cars	Race 9	3 hours

Please note: Content and timings are subject to change









