

GATES OPEN 08:00 SATURDAY AND 07:30 SUNDAY

**ISSUE 2** 

## **SATURDAY 16 JULY**

00.00	OT ALLOOMEDO CHALLENOE	OHALIEVINO	OO MAINO
09:00	GT ALLCOMERS CHALLENGE	QUALIFYING	30 MINS
09:40	MRL RAC WOODCOTE TROPHY & STIRLING MOSS TROPHY	QUALIFYING	30 MINS
10:20	HRDC 'CLASSIC ALFA CHALLENGE' FOR 750 - 116 ALFA ROMEOS	QUALIFYING	15 MINS
10:45	MRL ROYAL AUTOMOBILE CLUB PALL MALL CUP	QUALIFYING	40 MINS
11:40	GT ALLCOMERS CHALLENGE	RACE 1	<b>50 MINS</b>
12:30	LUNCH BREAK - INCLUDING CLASSIC CAR PARADE		<i>50 MINS</i>
13:20	MRL RAC WOODCOTE TROPHY & STIRLING MOSS TROPHY	RACE 2	<b>60 MINS</b>
14:35	HRDC 'CLASSIC ALFA CHALLENGE' FOR 750 - 116 ALFA ROMEOS	RACE 3	30 MINS
<b>15:20</b>	MRL ROYAL AUTOMOBILE CLUB PALL MALL CUP	RACE 4	<b>180 MINS</b>

## **SUNDAY 17 JULY**

09:30	UNTIMED PRACTICE	PRACTICE	30 MINS
10:15	MRL PRE-WAR SPORTS CARS	QUALIFYING	25 MINS
10:50	HRDC 'DUNLOP ALLSTARS' FOR PRE-'66 SPORTS, GT & TOURING CARS	QUALIFYING	15 MINS
11:15	MRL HISTORIC TOURING CAR CHALLENGE WITH TONY DRON TROPHY		
	AND SIXTIES TOURING CAR CHALLENGE WITH U2TC	QUALIFYING	30 MINS
11:55	HRDC 'JACK SEARS TROPHY' FOR TOURING CARS 1958 – 1966	QUALIFYING	25 MINS
12:20	LUNCH BREAK - INCLUDING CLASSIC CAR PARADE		<i>60 MINS</i>
13:20	MRL PRE-WAR SPORTS CARS	RACE 5	<b>45 MINS</b>
14:20	HRDC 'DUNLOP ALLSTARS' FOR PRE-'66 SPORTS, GT & TOURING CARS	RACE 6	30 MINS
15:05	MRL HISTORIC TOURING CAR CHALLENGE WITH TONY DRON TROPHY		
	AND SIXTIES TOURING CAR CHALLENGE WITH U2TC	RACE 7	60 MINS
16:20	HRDC 'JACK SEARS TROPHY' FOR TOURING CARS 1958 – 1966	RACE 8	45 MINS

ALL TIMES ARE PROVISIONAL AND SUBJECT TO CHANGE



